Nytt i garderoben!

Image and video hosting by TinyPic

VICKY JAG FIXAR DIN BLOGGDESIGN NU :)

Edit; Baseballtröja från HM och den andra från rea på Gina, jag och marre tog dom två sista ;)

Jeffrey Campbell

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Idag;

Image and video hosting by TinyPic

Var i stan efter skolan och köpte lite nytt (som jag faktiskt behövt länge haha) och det gick bara på ca 200 kr så det var värt det. Tänkte sätta mig i soffan och vila lite, är ju fortfarande förkyld och har ont i halsen. Slänger upp ett till litet inlägg snart så visar jag kläderna ikväll :)

Pappa har satt upp min tak krona :)

Image and video hosting by TinyPic

Har märkt att under tiden jag har dragit ner på uppdatering har mina läsare blivit allt mindre, så jag sätter igång igen idag och kör så flitigt jag kan ;)

Måndag 29 november 2010

Jag var inte i skolan idag, min hals är inte på topp. Var hos läkaren och fick veta att det inte var någon allvarlig infektion i alla fall. Men något måste det vara med tanke på att jag inte kunde prata och svälja igår kväll. Jätte chill att alla våra musik lektioner är inställda hela denna veckan så vi har sov morgon och slutar tidigt imorgon :)

Har ni märkt att det snart är December? En dag kvar och sen får jag öppna första luckan i chokladkalendern tihi! Julkalendern kommer säkert vara kass som vanligt men aja. Dom var så bra när man var liten. Hittade världens bästa julklapp i stan igår också så den ska jag nog önska mig utav farmor och farfar :)

Image and video hosting by TinyPic

Manson


Har JÄTTE ont i halsen!

Image and video hosting by TinyPic
Här är mina mediciner :D

Everything is blue


Nästan helt återställd sedan förra veckan!

Image and video hosting by TinyPic
Men varför hjälper aldrig halstabletter? Det ända dom gör är att smaka gott men de hjälper aldrig när man har riktigt ont i halsen. I så fall efter man har tagit typ 5 tabletter så börjar det hjälpa. Eller så hjälper de i 2 minuter och sen har man ont igen haha. Har i alla fall legat och sovit nu ett tag så mår lite bättre, men stannar hemma ikväll också så min hals blir bättre, det är i alla fall inte frästande att dra ut när man kollar hur mycket det snöar ute :( Behöver nya skor, eller fixa de jag har nu, lämna in dom kanske? Kommer ändå frysa i sönder fötterna under vintern oavsett vilka skor jag har. Ska försöka hålla uppe bloggandet mer nu när jag mår lite bättre :D

Godnatt!

OMG! vad jag är trött. Ska krypa ner med min älskling i sängen nu och mysa. Han får massera mig lite för jag är helt öm i kroppen efter showen idag :( Har inga bilder att lägga upp och inga goda nyheter att komma med haha. Får hoppas på en bra uppdatering i helgen och sedan nästa vecka kör jag igång med min vanliga vardag tihi!

Torsdag 25 november 2010

Godmorgon! Jag är fortfarande as trött och orkar knappt röra mig, hoppas det släpper lite till i kväll i alla fall. Har skit ont i halsen också, så får vila rösten så mkt jag kan så jag har kvar den till ikväll. Har inget mer att säga, vet inte om jag kommer hem om innan showen ikväll (18.00) så vi hörs när vi hörs ;)

Lynyrd Skynyrd - Simple Man

Inspiration

Ett snabbt svar på en fråga!

Kan du inte lägga upp en video på när du sjunger?
Jo det kommer när jag hittat någon bra låt, kom med förslag?

Image and video hosting by TinyPic
Godnatt; jag är så trött :(

Min vovvis är gullig!

Image and video hosting by TinyPic
Jag har repat inför showen hela dagen, och fyfan vad jag är trött och sliten nu. Kan nog inte peka ut ett ställde där det gör lite ont. Har börjat få ont i halsen nu igen så hoppas jag kan sjunga imorgon och på fredag när vi ska visa upp allt. Slutade vid 4 och har legat och sovit ända fram tills kvart i 7 och nu planerar jag att gå och äta något och kolla på tv :)

Idag;

Image and video hosting by TinyPic
Båda plaggen köpte jag på Ullared i måndags. Ska iväg till skolan nu och repa med scen kläder osv... Hoppas allt blir super bra idag så man slipper skämma ut sig. Hörs efter skolan eller ikväll :)

Jag i en brudklänning!

Image and video hosting by TinyPic
HAHAHAH det var nog det fulaste jag sätt, fick inte äns något bra bild på framsidan. Denna brudklänningen är min mammas som hon sytt själv och hade när hon gifte sig. Jag ska ha den nu under våra föreställningar då jag och Vicky (som spelar man) ska "gifta" oss :D

Det står väldigt still på bloggen!

Förlåt förlåt och åter igen förlåt för den extremt dåliga uppdateringen, men jag hade faktiskt inte kul att skriva om. Idag har jag bara varit i skolan och repeterat inför vårt projektarbete vi ska visa upp på torsdag, fredag och lördag nästa vecka. Det är en show musik 1:orna har skapat tillsammans, så kom gärna och kolla på det. På nicolai skolan (helsingborg) 18.00 :)  och även på fredag under dagen är det 2 föreställningar. Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och kolla på lite TV för jag har precis kommit hem från jobbet och behöver slappna av lite. Åter kommer ikväll efter jag har kollat på house (21.00-22.00) med ett litet kläd collage eller något liknande. Bye :D

Ullared fynd ;D

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic width=
3 par leggins, 2 hårpray, en väska, lösögon fransar, sminkborttagning, deo, kammar, godis, smink pensel, tottar, underkläder, svarta "chinos", 2 skjortor, en over size tisha, 3 bälten och en halsduk. Allt gick på 800 kr, inte jätte mycket men inte jätte lite heller ;)

Det var dock chaos i kassan haha, blev as nervös när jag märkte att jag inte hade tillräckligt med pengar till allt så mamma fick hoppa in och ta en del av sakerna och betala åt mig så länge haha och sen när jag väl skulle skriva in koden kom jag inte ihåg den för jag hade panik och så stod jag där och skämed. Jävla Ullared man blir as stressad lol!

Måndag 22 november 2010

Image and video hosting by TinyPic
Idag ska jag till ULLARED :))))  Så ingen uppdatering för än ikväll för jag drar vid halv 2 tihi!

Inspiration

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicwidth=
(via ClothesbyClothes)

Bullet for my Valentine 20 november 2010

Jag har inga ord för hur JÄVLA bra dom var live, kanske inte bästa showen i och med att sångare står med gitarr hela tiden. Men att stå och sjunga till Tears don't fall och All this things I hate <3 finns det något bättre?
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic width=

Image and video hosting by TinyPic

Bullet for my Valentine

Åker snart iväg till Malmö med Vicky för vi ska se Bullet for my valentine thi. As trist att escape the fate ställde in för nu blir det inte lika roligt. Men men man får göra det bästa av situationen :) Har inget annat roligt att lägga upp idag, inga snygga kläder jag har på mig haha men kan klaga lite över vädret. Det snöar, det är kallt och att stå utanför en arena och vänta är inte funny, och det är även så att ute måste man ha på sig as mycket kläder och när man väl kommer in så klarar man inte att ha så mycket kläder för då svettas man ihjäl och svimmar som jag gjorde på Green Day hahah. Varför har dom aldrig konserter under sommaren?

Happy Birthday!

Image and video hosting by TinyPic

Om filmen:

Image and video hosting by TinyPic
En vanlig dag i pisten förvandlas till en isande mardröm för de tre snowboardåkarna när de blir strandsatta i stolliften på väg upp till dagens sista åk. När personalen släcker ner belysningen inser de med stogande panik att de är kvarglömda högt uppe i luften utan möjlighet att ta sig ner. Eftersom skidorten är stängd fram till nästa veckoslut och nedkylningen redan påbörjat måste de tre vidta desperata återgärder för att komma ner från berget innan de fryser ihjäl. När de väl börjat röra på sig inser de med fasa att kylan inte är det enda de har att vara rädda för. Medan de kämpar mot oväntade svårigheter börjar de ifrågasätta om deras vilja att överleva är stark nog att övervinna de grymmaste sätten att dö på.

Skrev av från DVD baksidan haha, den var svin bra. Men as hemskt och nu är jag precis lika rädd för att åka list som jag är för att simma i havet efter jag såg "hajen" Kul att jag även ska till Sälen på skidsemester nästa år!

Svar på frågor

Vad heter din tumblr om du har någon?
Jag har faktiskt inte någon tumblr haha, funderar på att skaffa en men förstår inte hur man fixar en snygg design.
Skulle ni vilja att jag fixade en?

Vore grymt om du kunde skriva lite mer vart du köpt dina tröjor/mössor osvosv. Grym blogg förövrigt <3
Om du går in i kläder/shopping kategorin så står det mesta där faktiskt, pälsmössan har jag köpt på HM och det står det även i det inlägget jag har om just mössan och några tröjor tihi. Dock så är det så att mycket kläder kommer ifrån andra länder osv... Men de kläder jag vill ge ut var de kommer ifrån finns under kläder/shopping kategorin som sagt och även under "My looks" förmodligen.


Mina och pappas lussebullar :D

Image and video hosting by TinyPic
NU är dom äntligen färdiga, våra älskade bullar haha. Men jag hade en rolig stund, speciellt eftersom att jag och pappa inte hade någon aning om hur man bakar lussebullar haha.

Jag kom precis och tänka på att sedan jag blev blond blir jag bättre på bilder, är det så att man alltid blir snyggare när man är blond haha? Jag tycker i alla fall att det är den bästa delen av att vara blond ;)

Det snöar!

Image and video hosting by TinyPic
Ohnej vad hemskt :( Nu öppnades mina ögon, det är vinter. Det är inte soligt och varmt och lökigt längre. Det blåser, snöar och svider om kinderna när man cyklar hem. Tur att jag har en jätte stor pälsmössa att knyta runt huvudet :) Jätte skönt med helg nu i alla fall, tror jag stannar hemma idag så jag är utvilad till imorgon. Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka och handla godis och saffran till våra lussebullar! :D

Pälsmösse fredag och nutella burk!

Ställde in ännu en sång lektion för min hals fortfarande gör svin ont, hur länge har jag varit sjuk nu? Över en månad? haha. Ska i alla fall iväg till skolan nu och ha svenska (tråkiiiiigt) Men dagen är snart över igen och då är det helg. Blir dock bara att stanna hemma ikväll och ta det lugnt tror jag, pappa lovade mig att vi ska baka lussebullar men ingen utav oss vet hur man gör hihi! Jag är ett sådant fetto att jag inte lämnar min nutella hemma en sån dag som denna :)

GISSA VAD JAG SKA GÖRA IMORGON? JAG SKA SE BULLLETTT FOOOOR MYYY VALLEEEENTINE! ♥♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Bilden skulle inte se så skum ut egentligen, kolla handen (?)

IT'S MINEEEEE!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Är den inte helt underbar? ♥ Världens finaste ring haha, skit cool. Hittade den på Tradera för 16 kr :D

Torsdag 18 november

Image and video hosting by TinyPic

Jag kan fortfarande inte förstå att det är november? Det känns som om det var november och vinter för 3 månader sen typ. Tänk att det snart är jul, och snart 2011? Shit! Ska göra något jag är bäst på vilket är att sova. Ska till jobbet klockan 5 och måste lyckas hålla mig vaken hihi. Imorgon är det fredag wiiiih :)

Sköldpaddor ♥

Var på Sundspärlan idag som sagt och där fanns massa massa sköldpaddor! Dom var tyvärr inte till salu så jag måste lista ut en smart plan på hur jag ska bryta mig in och sno allihopa! När jag cyklade hem från skolan idag var det bäck mörkt ute, och klockan var bara 5? Lite drygt att även sluta klockan 5 eftersom vi hade några extra matte lektioner. Så nu belönas jag med Schnitzel till middag och snart så kommer Kim och gosar :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

IRON MAIDEN

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Cyklar iväg till skolan nu, eller nej cyklar till sundspärlan för att få någon föreläsning som jag tror handla om miljön haha? Sen har vi dans i typ 3 timmar i skolan eftersom vi ska ha med dans och grejer i våran show vi håller på att jobba med. Så JAG ska dansa, yeah right :)

HOUSE OF HOLLAND

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tisdag 16 november 2010

God dag! Eller snarare godkväll är det väl? Gud vad trist det är att vakna när det är mörkt och gå till skolan och sedan när man ska hem från skolan är det mörkt igen. :(  Uch och fy för vinter och kyla, men det är snart jul eller hur? Så lite till kan jag faktiskt stå ut sedan kan det få vara över. Jag har börjat fundera lite på vad jag ska önska mig i julklapp, tror det blir löshår och playstation 3 och antagligen lite pengar hihi.

Ska sätta mig vid tv:n nu och göra lite matte läxa till imorgon. Jätte trist att Escape the Fate har ställt in sin konsert (fick reda på det för några dagar sedan) så nu ska ingen åka och se Bullet for my valentine med mig haha, men hoppas Kimmi följer med :)


Precis som många andra dagar!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sämst uppdatering!

Hallå! Har varit inaktiv nu under gårdagen och hela dagen idag almost! Inte haft något att skriva och har varit jätte trött så har legat och sovit hela dagarna. Drar igång imorgon istället :D

Lördag 13 november 2010

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mitt rum (hemma hos mamma)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Svar på 3 frågor!

Skulle vara tacksam för svar! vilka sidor hittar du din insperation på? (:
Det är hela tiden olika, jag läser mycket bloggar/tumblrs och även weheartit.com osv...  Hittar inte jätte mycket inspiration från kändisar faktiskt, innan tyckte jag om Taylor Momsen men not anymore. Kanske Mary-kate Olsen i så fall. Men gå in på tex tumblr.com och sök på något i sökfältet, sedan kan du klicka dig vidare via bilderna till andras tumblrs då och sedan vidare från deras till någon annans. Det är väl ungefär så det går till. Den mesta inspiration får man ju försöka hitta inom sig själv, man får väl ungefär tänka sig hur man skulle vilja klä sig och när man sen går i stan så får man tänka på det när man handlar.

Jag älskar verkligen din stil, vad får du allt ifrån? :)
Som sagt, tumblr/bloggar. Sen handlar jag kläder i alla de affärer där andra köper kläder haha, HM, Gina, Carlings, Weekday, Lindex, JC osv osv...

Kan du inte lägga upp lite bilder på ditt rum? vore awesome
Kan försöka hinna med det idag, keep you're eyes open :D


God Morgon btw! Kom hem från Emelie igår 02.45 och gick och la mig direkt. Kan rapportera att jag hade en trevlig stund fram till att en ful och äcklig man kom fram till mig på knutpunkten och fråga om han ville köra mig hem. Varför gör dom alltid det? Kvittar var man är och vilken tid på dagen det är, dom vill alltid köra än hem? Men jag sa nej tack och att jag redan var förlovad och efter att ha repeterat det 3 gånger gick han, precis som alla andra. Haha! Har precis vaknat i alla fall, ska gå och duscha nu och börja fixa mig lite. Min farmor/farfar och mormor kommer och äter kalkon vid 5, ååh kalkon ♥

Fredag 12 november 2010

ÄNTLIGEN FREDAG! :)  Åker hem till Emelie snart med Vicky, vi ska ha en liten tjej kväll. (det kan man väl antagligen kalla det) Om jag inte orkar skriva något ikväll när jag kommit hem så hörs vi imorgon!

Inspiration

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vet ni vad jag insåg idag?

Att jag älskar My Chemical Romance, there you have it! För det inte tillbaka så otroligt många minnen? Det är omöjligt att inte tycka om dom efter 2 år där man verkligen såg upp till dom. Var tog den tiden vägen? Då man tävlade med andra för att se mest emo ut, när man ville ha alla konstiga färger i sitt hår och kort klippt i nacken med lång lugg. Haha kommer ihåg då jag gick runt med häng nedan för rumpan och kallingar, samma jävla svarta byxor och samma jävla svarta kofta varje dag. Allt var så lätt, man kunde roa sig i flera timmar av att bara sitta på knutpunkten och snacka. Alla dröm killar man hade, Pete Wentz, Jared Leto, Frank Iero, Gerard Way, Max Green, Billie joe Armstrong, Alex Evens haah kan hålla på i evigheter. Men åååh Tom Kaulitz, han var ju min stora kärlek. Skulle ju gifta mig med honom och bli rik, hade över 3000 bilder sparade på min datorn på honom. Hur blev det med dom planera haha? Skäms lite över att snea alla som sitter och hänger i små hörn på knutpunkten och beter sig precis lika dant som jag gjorde för bara några år sedan. Det ser så töntigt ut. Men man måste väl tyvärr växa upp någon gång? :(


Spansk textning :) underbart!

San Francisco eagel

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Tröja: Carlings
Shorts: Gina
Leggins: HM

Shopping!

Äntligen kom jag ihåg att lägga ut bilderna på 2 nya tröjor och även pälsmössan jag har köpt.
Pälsmössan är ifrån HM killavdelningen 99:-
Tröjorna är ifrån Gina Tricot 199 :- st  (dom var dock under "dagens erbjudande" när jag köpte dom så jag fick båda för 199:-, tyckte dom skulle passa perfekt till sommaren. Jag ser lång siktigt när jag köper kläder under vintern ;D)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Torsdag 11 november 2010

Min dag: Började dagen med att komma för sent till skolan, så hade bara matte och ensamble. Och förvånande nog så är matte mitt favorit ämne i skolan haha. Fick ägna hela ensamblen åt att sitta och spela piano till en låt eftersom jag varit sjuk de gångerna då de lärde sig den låten. Jag var talangfull I must say (HAHA) Gick hem och la mig för att sova direkt efter skolan, man blir jätte trött utav kylan :(

Usch... det börjar verkligen bli svin kallt ute. Sitter med mina fina rosa pyjamas byxor med grodor på och stora tjocka strumpor och en tjock filt runt om mig och fryser så in i hel****e. Det regnar och är jätte mörkt ute och det allra värsta med vintern är att man inte kan klä sig så fritt och snyggt som man gör på sommaren. Dock så är jag fortfarande igång med tunna leggins men det får jag tyvärr lägga av med snart också antagligen. Måste skaffa nya byxor så jag har något att ha på mig i vinter. Blir väl de gamla vanliga cheap monday jeansen :D
Antar att hela stämningen med kylan förbättras när det kommer lite snö, då blir det i alla fall lite mysigare!

Det bästa med vinter och julen!

Photobucket

Min tröja från Tradera har kommit!

Köpte en tröja från tradera för 5 kr :) Den är 50 cm lång så den slutar alltså precis under navlen. Blir väl att använda den till sommaren eller på någon fest!

Image and video hosting by TinyPic

Today;

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tröja: www.Iheartdropdead.com
och den svarta blusen köpte jag igår på HM :)

Ny skiva!

Image and video hosting by TinyPic
Den suger.

Leopard kors och blommor

Ser rätt löjligt ut tillsammans men när jag väl satt på mig kläderna orkade jag inte byta till andra tights. Nu drar jag iväg till skolan i alla fall och vid 4 drar jag till Kimmi. Så uppdateringen kanske inte blir så effektiv idag ;)

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Knitted

Jag vill ha en vid stickad tröja som på bilderna, det är ju egentligen inte så svårt att få tag på nu under vintern så när lönen kommer så får jag se till att köpa mig en :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sjuk igen!

Jag har en sån otrolig tur, om jag inte har ont i halsen och hostar så har jag ont i huvudet och om jag inte har ont i huvudet så har jag ont i magen. Denna gången var det min mage som åkte på stryk, så jag har suttit hela dagen i min säng och kollat på True Blood så nu är hela tredje säsongen slut :(   Det bästa av allt är att jag alltid blir sjuk på de dagarna då vi har alla musik lektioner, och aldrig de dagarna då man absolut vill slippa skolan. Nu ska jag i alla fall åka hem till mamma och bo där resten utav veckan. Bye for now!

Image and video hosting by TinyPic

Michael Jackson - Breaking news

Image and video hosting by TinyPic

För inte alls så länge sedan kom det ut en ny låt utav Michael som skrevs och spelades in år 2007. Först tyckte jag inte alls att det lät som Michael, dom har lagt in så mycket kör och konstiga redigeraringar så man kan faktiskt inte säga exakt om den är äkta eller falsk. Dock tycker jag att det verkar lite väl riskabelt av Sony Music och Epic Records (2 skivbolad) att släppa en låt med Michael som skulle vara fake? Och för övrigt käns det verkligen inte som om han skulle få för sig att sjunga om sig själv i tredje person? Men han är ju inte den ända artisten som gjort det i så fall. Jag tycker i alla fall inte att låten är så värst bra, men ju mer jag lyssnar på den så blir det ett snäpp bättre.
Den kanske är the next big thing? ;)

Michael Jackson - Breaking News

Det var inte för än jag hörde denna versionen som jag hörde att det var Michael. Så det hela är lite knasigt.
Michael Jackson - Breaking News (acapella)


Is is real or fake?

Svar på en fråga

Hej :) vilket program går du i på gymnasiet?

Jag går en estetisk musik linje på Nicolaiskolan, den är superbra och jag trivs helt utmärkt. Underbar klass and people! Ett litet plus i kanten också för enligt mig är det inte så att estet är den slappaste linjen på gymnasiet, om man ligger i och bryr sig om sin framtid kan det också bli väldigt tufft. It is what ya make it ;)

Mellanmål som gör en smalare :D

Image and video hosting by TinyPic

Back to school today!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Drar iväg till skolan nu, skulle inte vara helt fel med några fler veckor ledigt men tyvärr så har man inte sådan tur. Dock är det snart jullov och då slipper man tidiga dagar i 2 veckor. Skit kul med naturkunskap direkt på morgonen, men jag tar med mig en klubba så överlever jag :)

Pic says everything

Photobucket





Blixt i ögat!

Photobucket
"God Morgon" Detta inlägget skulle egentligen publicerats för 1 och ½ timme sedan men internet uppkopplingen kändes väl för att retas lite med mig som vanligt. Min syster är jätte sjuk så jag stannar kvar en dag till hemma hos pappa så jag slipper bli smittad. Men då har jag ju extra tid på mig att städa på rummet, jag och min vanliga tur. Ikväll klockan 21.00 är det i alla fall MTV EMA, Heja Justin Bebier! ♥

Kim <3 Linnea

Image and video hosting by TinyPic
Min älskling är jätte tröttis så nu ska vi gå och nanna <3

Jag skulle försöka lägga ut en till bild på min älskling men det strulade med html koderna :( Så den tänker jag lägga ut imorgon istället tihi! Natti!

Smells like teen spirit

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

TOPSHOP.com - £80

Image and video hosting by TinyPic


obs!

Jag har en helt ny blogg design, och jag ska börja rensa bland gamla inlägg och radera lite utav dom, och sedan börja om lite smått igen haha!

Ny dator och LED skärm ;)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Har jag världens sötaste bakrundsbild? Ja det har jag :)

Den nya SAW filmen :)

Image and video hosting by TinyPic
Jag var och såg SAW 3D igår med Kim och hand mamma, och jo visst en är sevärd för och kanske den fetaste av alla Saw filmer men att ha den i 3D var nog fan det onödigaste någonsin. När man såg trailern så såg effekterna över bra ut men i filmen var det kanske 2 gånger då termar slängdes mot än annars var det inget mer. Det var bara jobbigt att sitta med glasögonen på och få ont i huvudet. Hade till och med varit bättre utan 3D.

Men ja se den :)

Svar på 2 frågor :)

Image and video hosting by TinyPic
Mitt collage jag hade gjort med kläder osv har jag skapat via Polyvore.com, vilket är en sida där man kan söka bland olika kläder och skapa sitt eget collage. Jag kommer alltså inte ihåg exakt var jag har hittat grejerna på bilden. Men gå in och kolla så hittar du det säkert nog :)

Image and video hosting by TinyPic
Min alldra första side cut jag gjorde när jag hade det röda håret fixade jag till själv, men då var det kort hår och inte rakat. Man kan ju alltid börja med att ha det kort klippt för att se om det är något man trivs i osv... Antingen kan du eller en i familjen göra det eller gå helt enkelt till en frisör. När jag rakade och färgade mitt hår blont gjorde jag det hos en frisör. Då tog jag med en bild på hur jag ville att rakningen skulle se ut så det blev precis som jag ville ha det.
Hoppas det hjälpte :)

Forbidden in heaven, and useless in hell

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Fuck it

Tees and Shoes

Image and video hosting by TinyPic

Jackson Rathbone

Image and video hosting by TinyPic

Btw; Jag hr blivit beronde av True Blood, även om jag inte egentligen tycker det är så speciellt bra och deras dialket stör mig snart till döds och även huggtänderna sitter på fel ställe haha men det är något med det. Så nu håller jag på att ladda ner säsong 2, tar lång tid :(

Tisdag 2 november 2010

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kom hem från Malmö för 1 och en halv timme sedan och har fixat till och freshat till mig lite. Ska bara vänta till pappa kommer hem och sen åker jag hem till Gabi, har inte träffats på as länge :)

Presenter Kim köpt till mig när han var i London

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
IIIH kolla mina Drop Dead tröjor :D Tack så jätte mycket älskling<3