Darin i en tv reklam

Hahaha typ en aning förvånad när han bara vände sig om och bara "tja" ahahah!


Svar på kommentarer

Hahah någon var på väldigt dåligt humör idag, och bara för jag är allmänt irriterad svarade jag :)

hur i helvete kan detta vara en tutorial? du har bara visat hur du sminkar dig, inte va du använder för produkter, inte hur du gör, vad du tycker eller tänker. värdelöst, håll dig borta för faaan!!
Haha vad ska jag hålla mig borta från egentligen? Om du vill att jag ska hålla mig borta är det väl helt upp till dig om du ska besöka min blogg eller inte. Tycker inte att jag behövde visa mer än vad jag gjorde för folk har frågat  just hur jag sminkar mig och inte med vad jag sminkar mig med ^^

..korset fanns inte innan Kristendomen fanns..så man kan inte precis säga att Gud snodde den..snarare tvärtom..asså..både de uppånedvända korset och det "rättvända korset" kommer från kristendomen.-.- o Kalla honom inte för ett flygande spagetti monster ..brist på respekt..-.-
Kors är något som representerar jesus/gud eller hur? Varför använder man det annars när man ber? Varför kallar du "gud" för "honom" haha vadå är han en levade människa nu eller? Och jo jag tycker att att vara tronde är precis lika knäppt som om jag skulle gå runt och be till ett flygande spagetti monster. Brist på respekt? Det må det vara

Asså skaru skriva på engelska..så andvänd åtminstonde rätt term. Det heter inte " it dont matter if..." de e it doesent matter..geez..någon har sovit på eng lektionerna..
Jag drog texten direkt från Michael Jacksons låt och i den sjunger han så som jag skrev. Skriv ett långt brev till honom istället om att han använder fel engelska. och du ska du använda svenska så använd åtminstonde språket rätt, det heter inte Asså det heter Alltså och det heter inte skaru utan ska du.

What doesn't kill you makes you stronger

hmm ja allt är fkn fucked up jävla piss fitta, jag och kim har gjort slut. och det är förjävligt att inse att det inte fungerar längre när man inbillat sig själv att allt var så otroligt perfekt. och det kanske det var när vi hade det bra, men att bråka har slitit på mig som fan och nu är det dags att jag samlar mig och börjar må bra igen. Men jag saknar honom som fan, jag älskar honom och kommer alltid göra och detta kommer ta jävligt lång tid att komma över. Fy fan att det skulle bli såhär, det skulle inte bli såhär....

bloggningen kommer nog inte vara så hög nu ett tag, jag vill inte sitta och klaga här, det angår faktiskt inte er. Men jag uppskattar alla som vill stötta mig igenom det, det är jätte fint av er. Ha det så bra ♥

24 augusti 2009 - 30 januari 2011
I wont ever forget

Svar på en massa frågor!

Vart har du köpt tröjan? :)
Ni kan se tröjan här!
Och den kommer från Weekday

Vad använder du dig av för produkter? :>
Angånde min make-up tutorial
Jag använder dream matte mousse foundation, ögonskuggorna jag har kommer från en palett jag har köpt på tradera och min ögonbryns penna heter dark brown och är från HMs egna produkter.


Vilket material bör tyget helst vara i för att få bäst resultat?
Haha nu är jag inte så jätte insatt på det är med tyger osv jag har aldrig haft syslöjd och sånt shit. Men det kan vara svårt att få till det när man har en bandtröja med ett stort tryck över hela tröjan, så jag råder er att inte försöka klippa rigning i den för det kan ibland bli skit fult. Annars är vanligt bomull tyg bäst antar jag, stretch är också lite jobbigt. Men kolla på några andra linnen ni har så kan ni nog lista ut vad som blir bäst :)

Måste bara fråga, vet du vart man kan hitta baseballtröjor?? sånna där halvkorta i armarna med en annan färg på armarna och resten vit? :)
Dom ja har är från Carlings och HM :)


Bring me the horizon - 26 januari

HAHA stod jävligt långt bak så fick zooma som fan så fick 3 bra bilder och här har ni dom :D

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

New in; Jeans väst

Från JC på rea, 250 :-

Image and video hosting by TinyPic

I know that after tonight you don't have to look up at the stars

Ska ner i stan snart med Vicky och köpa min jeans väst och så ska vi leta efter en jeans jacka till henne. Det är skit svårt att hita både jeans väst och jeans jacka som man verkligen verkligen vill ha haha.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tröja; Weekday Shorts; Gina tricot

Justin Nozuka - After Tonight

Jag klickade helt slumpmässigt in på denna snubben på Spotify, och det visade sig att jag bara har lyssnat på denna låten i 2 dagar nu och jag är besatt. GUUUD SÅÅÅ BRAAAAA!!!


It Don't Matter If You're Black Or White


Image and video hosting by TinyPic

Svar på en väldig korkad fråga

Tja. har läst din blogg ett tag..tkr den e skitbra ..men asså seriöst..varför haru kors?? du har ju fan ett satanistkors på sidan..-.- vrf skaru gå omkring me ett koors sen för? o alla er som vill ha de..Det gör mej så jävla pissed att alla ska ha de. Fattar ni ens vad det betyder? symbolen? geez

Svar: För det första så är de bilderna i inlägget du kommenterat inte på mig så nej jag har inget satanist kors i sidan om du menar som hon på bilden. Och om du menar varför jag har ett satanist kors i min header är det för att ordet "black" representerar antagligen något liknande så som jag ser det. Och ja jag är fult jävla medveten om vad ett kors betyder, och de kors halsband jag har är inte äkta. För jag tror inte på en svävande gubbe uppe i himlen som frälsar alla. Så när jag använder kors så anser jag bara att det är ett jävligt snyggt smycke. Jag tycker symbolen är as snygg och det är fan synd att den så kallade gud snodde åt sig symbolen. Och jag är ateist vilket betyder att jag har rätten att både använda kors och satanist kors hur mycket jag vill :) goood mAn chilla!

Ps! Ni som är tronde ta inte åt er av det jag precis skrev för jag har inget emot de som tror på en religion. Jag tycker bara själv att det är som att tro på ett flygande spagetti monster, och då får ni acceptera mina åsikter om jag ska acceptera era ;)

Hur man gör om/klipper en t-shirt till ett linne

1 & 2: Börja med att vika t-shirtens ena sida över till den andra. Och om det är första gången kan du rita på t-shirten vart det är du ska klippa så det blir som du tänkt dig.

Image and video hosting by TinyPic

3 & 4: Välj själv hur du vill klippa av armarna, om du vill ha ett linne som det här så ska du klippa det ungefär som på bilden. Ju mer urringning du vill ha i sidorna ju längre när klipper du. Du kan ju nästan intill forma öppningarna och formerna hur du vill. Om det är första gången rita på tröjan eller använd ett linne med de armarna du vill ha som en mall.

Image and video hosting by TinyPic

5 & 6: Om du vill ha en u-ringning eller v-ringning är det bara att klippa till. Börja med att klippa bort kragen. Och prova gärna tröjan en gång innan du väljer hur mycket ringat du vill ha. Du väljer även hur smala armar du vill ha på tröjan. Börja klippa ringningen från punkten du vill att armarna ska sluta. Jag valde att klippa en ringning på ryggen också!

OBS! Tänk på att bara klippa i "framsidan" av tröjan så du inte klipper i ryggen så länge du inte vill ha ringning i ryggen också. Och för killar om ni klipper ringning i framsidan så glömm inte att klippa bort "kragen" bak på ryggen!

Image and video hosting by TinyPic

7 & 8: RESULTAT! Klippte av det på längden också, men det kan ni välja själva vad ni vill göra. Killar borde antligen köra på en liten manligare modell än vad jag gjorde haha!

Image and video hosting by TinyPic

komsi komsi!

Jag la undan denna skit snygga jeans västen från JC idag när jag var på stan, den var på rea halva priset och imorgon ska jag ner i stan och ta med mig godbiten hem, över snygg på!


Image and video hosting by TinyPic

Weekend!

NU är det sluuuut på veckan det är daaaags för freeeedaaaagssss myyyyyyyyys! Hah okej men jaja jag är på gott humör trots att det inte blev någon fest idag. Men jag klarar mig, jag och Vicky drar ut imorgon istället. Nu ska jag gå och äta jätte god mat och kolla på Lets dance, familjeprogram på fredagar älskar man! Kommer med inlägg efter jag ätit så fredagen inte lämnas så tomt :o

Today;

Björn tröjan köpte jag på konserten i onsdags från Architects merch. Jag klippte till t-shirten till ett snyggt linne istället och så blev det den perfekta tröjan för mig ;)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

HELL YES!

Ja men kolla på världens snyggaste shorts jag precis beställde :) Så nu har jag varit överkär i dom i flera år och har äntligen hittat dom och har fan klickat hem dom även om det inte var billigt och jag får tyvärr vara fattig resten av månaden. Blö me gud jag är överlycklig :D COME TO MAMA!

Image and video hosting by TinyPic

Ne tänker inte säga var jag köpt dom faktiskt för de är så pass originella, sry!

Min första make-up tutorial

Haha ja det gick väl sådär, ska försöka göra något bättre imorgon när jag sminkar mig.


NY GOSIG TRÖJA!

Jag insåg ju för någon dag sedan att jag ville ha en stor mysig tröja och igår hitta jag en på Carlings för 200:-

Image and video hosting by TinyPic

Idag ;

Inte hunnit uppdatera idag, jag är en väldigt upptagen kvinna haha. Jag åt subway idag och jag insåg att det var gott men bara med ljust bröd! Sen åt jag kakor men orkade inte äta upp dom och imorgon ska jag träna bort det tillsammans med marre på Zumba!

Nu drar jag potten min iväg till Bring me the horizon, The devil wears prada och Architects :D

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Such a shame.....

Image and video hosting by TinyPic

Jag som skulle bli smalare....

WHAT THE HELL!?

HAHAHHAHAHA förlåt, men vad fan är detta för något? Vem fan kom på en sånhär ide? Vem vill egentligen gå omkring med en sån där jävla grejj hängandes i huvudet. En skam att såna äns går att köpa, nog bland det fulaste jag någonsin sätt!

Image and video hosting by TinyPic

Äntligen har jag bestämmt mig för vilka 2 par jag ska beställa!

Jag har velat ha ett par Jeffrey Campbell skor forever, men dom är inte världens billigaste. MEN nu har jag verkligen bestämt mig för vilka jag ska köpa och jag behöver 3200 kr för att kunna göra detta. Men det betyder att jag antagligen kan beställt dom i mars om jag lyckats spara studiebidraget varje månad. Ett par ska jag i alla fall äga i slutet av mars, så bestämt är jag från och med nu!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Christopher Kane

Haha synd att man inte var så pass galen och rik så man kunde gå klädd såhär varje dag! Jag har tyvärr inte 10 000 kr att lägga på en klänning :(  Jag har dock bloggat om t-shirt med liknande mönster från TopShop här!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Tisdagen 25 januari 2011

Hehe dålig uppdatering, förlåt förlåt och förlåt igen. Min systemkamera är kvar hemma hos mamma så ni får nöjja er med bilder från min digital kamera under veckan för jag antar att jag inte kommer orka att hämta den. Jag har varit hemma hos Hanna ikväll med Vicky, Marre och Emelie, vi är lediga imorgon så lika bra att passa på att vara vaken sent när man kan det haha. Ska packa upp min resväska nu och sen gå och lägga mig, hörs imorgon!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Skiiiiit snygg bild på mig precis, mmmhyes!

Harry Potter and the deathly hallows part 1!

IIIIH! Mitt älskade Harry Potter spel har äntligen hittat sin väg hem till mig och mitt playstation 3, tack pappsen!
Nu ska jag skita i att träna och sitta och spela istället ;)

Image and video hosting by TinyPic

Blogg prooobleeem!

Hej, jag försöker uppdatera om lite saker men det verkar inte vilja funka att klista in några html koder så det jag skulle uppdatera om går då inte i och med att det var en video från youtube och någon bild osv.. haha men jo jag har det bra, har kommit hem till pappa. Har fortfarande ingen mobil så är lite halvt handikappad om man kan säga så, great!

Idag;

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Inspiration

Jag har inget annat att uppdatera om en sån tråkig dag som denna, så det får bli lite inspiration. Insåg precis att koftor/jackor gör skit mycket i en "outfit" (hatar det ordet) så jag ska ta och köpa fler koftor, måste hitta en sån skit stor gosig kofta som de på bilderna nedan!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ice cream baby!

Sitter i soffan och drygar som fan, händer inget idag trots att jag verkligen vill dra iväg på någon fest. Tråkigt tråkigt. Ska i alla fall gå och sminka mig osv nu, och kanske träffa Gabi ikväll? Min mobil är som sagt sönder och den jävlen är inte inne på Facebook så jag kan inte få tag på henne haha.

Image and video hosting by TinyPic

Svar på frågor!

FAN VA SNYGGA BYXOR! var fick du tag i dom?
Ni kan se byxorna här!
Dom kommer från Cheap Monday och har även skrivit det i 2 tidigare inlägg

Vart har du köpt halsbandet? :)) skit fint!
Ni kan se halsbandet här!
Köpte det på Lindex för över 6 månader sen tyvärr

Åh, jag tycker Jack Daniel's tröjor är så fina! Vill ha en sån själv (: Dricker du mycket Jack Daniel's? :p

Hahaha nej det gör jag inte, har dock testat någon gång och tycker om det ^^

Vart har du köpt tröjan? letat efter en sån oversize i mörk färg nämnligen hihi c:
Ni kan se tröjan här!
Jag har köpt den på Weekday, har även skrivit det i tidigare inlägg.

Hej. Du har väl jobb, jag undrar vad du jobbar med? :)

Yes jag har 2 jobb faktiskt. Fast jag jobbar med exakt samma sak på 2 olika ställen, jag passar barn på 2 gym här i helsingborg under 3-4 timmar 2 gånger i veckan. Det är bra om man behöver lite extra pengar :)

Jävla skit

min mobil telefon är isönder, jätte irriterande. Trodde först det var glapp i min mobilladdare så batteriet på mobilen dog. Men nu när jag köpte ny laddare så visade det sig att det var fel i mobilen. Får lämna in den under helgen eller på måndag. Men ni når mig på Facebook och antagligen sen när jag hittat en mobil jag kan ha så länge.

Nu låtsas vi att ni undrar vad jag ska göra en fin kväll som denna. Och så säger jag att jag ska träffa Vicky och vara hemma hela kvällen. Fick inte tag på någon fest, eller så letade jag inte tillräckligt, så det får bli imorgon istället :D

Ha en awesome fredag!

Image and video hosting by TinyPic

Idag; Jack Daniels

Image and video hosting by TinyPic

Hair style;

Bilderna tagna i tisdags tror jag, har inte tänkt på att lägga ut dom. Nu går jag och lägger mig, hörs imorgon :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Idag;

Förlåt för dålig uppdatering under dagen, tror dock ingen brukar kolla min blogg för än den här tiden i alla fall. Sitter och slappar i hemma i soffan bara, har inget att göra direkt. Min mobil laddare gick precis isönder så när batteriet dör så dör batteriet hahah. Måste nog ta och köpa en ny.
Image and video hosting by TinyPic

White man come across the sea, he brought us pain and misery

Såhär såg jag ut idag, trevligt trevligt. Älskar min Iron Maiden tröja jag fick av Kimmis i julklapp tihi! Det har varit en trevlig dag, varit i skolan och sen var jag och fikade med pappa i stan ett litet tag. Hann även med att bränna lite fett på gymmet tillsammans med Marre under en timme. Orkade knappt göra något dock har redan så jävla mycket treäningsverk i benen. Nu drar jag in och duschar :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Rakat min cidebutt =)

Image and video hosting by TinyPic

Onsdagen den 19 januari

Godmorgon, ska strax gå till bussen och åka till skolan. Slutar vid 3 idag om inte engelskan är inställt som den varit nu sen vi började skolan igen, awsum! Halv 4 ska jag ner till stan och raka min side cut igen wihooooo!!!

Image and video hosting by TinyPic

Inspiration - Kenza

Nu går jag och lägger mig, jag måste till Weekday och leta upp det linnet hon har på sig!

http://kenzas.se/wp-content/uploads/2010/09/album-2721-1024x682.jpg

Musik året 2010

Trots att denna låten kom 2009 så insåg jag år 2010 hur jävla fu**ing bra Jonny Craig är! Love ♥


Idag;

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

Ny tröja från Tradera

Fick hem en tröja igår som ursprungligen är från Carlings från Tradera. Velat ha en sån skit länge och nu hitta jag en billigt och bra tihi! Just nu sitter jag i skolan och har tråkigt, slutar inte för än 4 så tyckte det passade bra med ett litet tidsinställt inlägg vid den här tiden :)

Image and video hosting by TinyPic

Eyes on fire

Kör på orange idag :) Kommer ett tidsinställt inlägg under dagen också!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Inspiration - Kenza

Nämde ju i mitt förra inlägg att jag ska köra igång på en liten inriktning i kategorin "Inspiration" Kan avslöja nu att jag ska inrikta mig på en person jag inspireras av stilmässigt, en person i en vecka och en bild varje dag, och jag börjar med Kenza!

Image and video hosting by TinyPic
Dom jävla jeffrey Campbell skorna!

Monday;

Hejsan, dålig uppdatering under de senaste 2 dagarna, har haft mycket annat att göra. Men Kim la in ett fint litet inlägg som fyllde ut helt perfekt. Slutade skolan klockan 11 idag och drog direkt och tränade med mamma sen väntade Kim på mig hemma när jag var färdig. Men nu sitter jag ensam hemma i soffan och kollar på kläder som vanligt :)

Image and video hosting by TinyPic

Kör igång en liten rolig grej under kategorin inspiration idag också, kommer upp mer information snart .

<3

Jag älskar Linnea. Hon är verkligen det finaste som finns, men det förstår inte ni som bara läser hennes blogg, tyvärr.
Hoppas att ni får chansen att träffa någon som Linnea någon dag. Då lär ni dö glada.

Linnea, I love You.

/Kim

Today;

Nu ska jag mysa lite med Kimmis innan jag drar till skolan!

Image and video hosting by TinyPic

Ibland vill jag bara lägga mig ner och dö

Fkn Jeffrey Campbell hoppas han brinner upp i en eld!

Image and video hosting by TinyPic

No one man should have all that power, The clock’s tickin’, I just count the hours, Stop trippin’, I’m trippin’ off the power

Jag älskar Kanye West, och jag älskar denna musikvideon.


Force heal!

Force heal, så fiffigt sagt. (kommer från ett StarWars spel ha) Jag var på gymmet och tränade i en timme så imorgon kommer jag antagligen gå som om jag har något uppstoppat i rumpan min. Stackars små ben och armar. Kom i alla fall hem halv 4 och stack in i duschen direkt. Som ni kan se på bilden ska jag sätta mig i min säng och läsa tidning och äta mina kiwiis jag köpte på coop. Haha tänka sig att det är typ första gången jag gått in i en mataffär utan att komma ut med godis, antagligen motiverad av all träning ;)

Image and video hosting by TinyPic

Svar på frågor!

Vart har du köpt din mössa?
För att se mössan klicka här!
Haha den är sönder nu dock för toffsen är av, bodde i den mössan innan.
Men tyvärr köpte jag den för 4 år sen på stadium.

Kan du inte du vissa hur du gjorde den sminkningen!? så himla snyggt är de!
För att se sminkningen klicka här!
Svar: Jo jag kan försöka visa den, har fått många frågor om hur jag sminkar mig trots att det är otroligt lätt.
Men jag kan försöka hinna med 2 sminkvideos denna månaden men jag lovar inget ;)

Så fin är du! jag undrar hur du gjorde för att få pierca dig för dina päron? (:
Svar: Min mamma hade inga problem med det men pappa var lite svårare. Jag gjorde inget speciellt förutom att tjata om det varje dag i typ 1 ½ år, dom blev väl trötta på det och så fick jag det i konfirmationspresent :)

HAHAHAHAH, asså linnea när du gått stack vi ju till donken, gissa vem som ställer sig och glor på en i kön brevid?
hahahhaaha vi trodde helt seriöst att han skulle mörda oss!

Svar: HAHAHHA nej men omg!! Hoppas han inte bor i Helsingborg för då lär vi få problem.
Han var verkligen skit obehaglig kan inte sluta tänka på det.

Vart är den köpt? (a) jättesnygg! :O
För att se tröjan klicka här!
Svar: Någon random butik i Malmö, men man kan hitta såna tröjor på typ Ebay!

Tack och hej!

Min fredags kväll:

Vi var ett par tjejer (runt 10 stycken) som samlades på en restaurang ikväll för att överraska vår kompis Anna som fyllde år i onsdags och ville skulle fira henne idag. Hon hade inget aning och såg skit skrajj ut när hon tog av ögonbindlen och såg alla sitta där, rätt skoj faktiskt haha! Mitt första surprise party ever. Kom hem vid halv 1 och suttit uppe vid datorn nu ett tag och kollat på kläder, det har tagit mig över en timme att kolla igenom en sida för internet verkar inte vilja sammarbeta med mig ikväll så jag tänker gå och lägga mig istället. Imorgon ska jag upp och träna för jag har inte hunnit med det alls i veckan förutom i måndags, kanske jag hinner åka och simma imorgon ockå. Snacka om att bränna kallorier utan att svettas haha!

Haft en bra fredag? ;)

Today; Tröja - Carlings, byxor - Ullared

Image and video hosting by TinyPic
 
Image and video hosting by TinyPic

Matte A prov idag! Skakis

Godmorgon, jag är lite försenad så nu ska jag skynda mig iväg till skolan och ha prov, det börjar 20 över haha ofta jag hinner. Men jaja jag ska i alla fall försöka. Efter skolan drar jag direkt hem till mamma och går med ut med vovven sen åker jag och jobbar eftersom jag fick en extra tid!

Image and video hosting by TinyPic

Metalfield var grymt METAL!

Haha nej okej.. bortsätt från en viss liten sångare (tihi) så var det bra band :) och även trevligt folk. Dock var det en överskum kille som stog och kollare på oss under hela kvällen, fullt seriöst HELA KVÄLLEN! och trots att man kollade tillbaka på honom så slutade han inte kolla, skit diskret. Nu ska jag gå och sova! Ellen jag vet du läser detta hahahah det var kul att träffas :D

Image and video hosting by TinyPic

Today; Metallica tröja jag fått av älskling ♥

Nu drar jag ner till stan, hörs när jag kommit hem antagligen :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Torsdag 13 januari 2010

Är hemma från skolan idag, var verkligen inte på topp imorse och var jätte nervös inför matte provet imorgon så jag stannade hemma för att plugga lite. Ska fortsätta att plugga lite till, sen ska jag fixa mig och dra iväg till The Tivoli med Vicky och Emelie för att kolla på några band. Hoppas att jag har ork att plugga lite till när jag kommer hem sen!

Och det nya jobbet jag var på igår fungerade skitbra, har redan fått 3 extra dagar jag ska hoppa in och jobba. Kommer ju få jätte mycket pengar när jag får lön, Skitbra!

Löshår; resultatet

Satt i löshåret igår för att se hur resultatet blev, topparna i håret måste åka av för de är skit slitna och ser ut som plast tyvärr. Men det är inga problem vet bara inte om jag själv vågar klippa av dom för då kommer det säkert gå åt helvette haha. Och det är även inte så roligt att löshåret har tappat jätte mycket hår :( Hoppas det håller till sommaren i alla fall!

Image and video hosting by TinyPic

Let's hope for a miracle…

Sitter just nu och väntar på att löshåret ska droppa färdigt, sen ska jag föna det och jag sitter seriöst och ber till gud (trots att jag inte är troende ett dugg) för att mitt löshår ska bli bra! Förra gången jag tvätta det med silver shampoo blev det slitet och fult och tovigt, så nu har jag gjort om allt igen. I med silver shampoo (för mitt hår är liiite ljusare) och sedan i med en hårinpackning. Det känns lent och fint men upp till bevis nu. Hoppas att det inte tappat massa hår och blivit tunt för då dör jag nog. :(

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Musik året 2010

David Guetta slog igenom rätt stort under 2010, tycker själv han är sådär. Men jag ÄLSKAR denna låten!


-

Hej, en snabb liten bild, inte någon jätte speciell precis. Nu ska jag lägga mig och vila lite i soffan innan jag drar iväg till mitt nya jobb som jag börjar på idag kvar över 4 :D Stör mig fortfarande på mitt löshår!

Image and video hosting by TinyPic

Linne; Weekday Bälte; Ullared

Jag tog ut löshåret igen, för vad jag än gör så ser det förjävligt ut och jag skojjar inte. Måste lägga in det i en rejäl hårinpackning ikväll efter jag varit och jobbat (på nya jobbet!) och så får vi se vad som händer. Tänk så måste jag köpa nytt om jag pajja detta när jag använde silver shampoo :( Pappa kommer döda mig ehe...

Image and video hosting by TinyPic

Nytt i mitt rum!

Jag har äntligen fått min älskade persiska matta! Dock är den inte äkta och betydligt mycket billigare än dom riktiga som ligger unt 2000 kr men den är skit snygg i mitt rum och hyllan håller jag på att inreda just nu. Jag har en hel del kvar innan rummet är helt färdigt. Ska skaffa lite mer förvaringslådor, ny skrivbordsstol, en pall, plancher och även 2 hyllor där jag ska sätta mina skivor. Jag tror nog inte jag kommer visa er rummet för än jag är helt färdig tihi! Nu ska jag gå och sova, hoppas jag kan uppdatera mer imorgon :(

Image and video hosting by TinyPic

Sry för dålig uppdatering!

Jag försov mig imorse och stack iväg till skolan utan att knappt starta datorn så jag hann inte ta någon bild eller skriva något. Efter skolan så stack jag och pappa direkt till IKEA innan jag äns hann åka hem om så nu har jag äntligen satt mig i soffan och väntar på att äta mina älskade scnitzlar (eller hur det stavas?) Har även skit ont i huvudet för jag lyckades få otroligt många bollar i huvudet när vi spelade basket på idrotten, duktigt av mig.

Nu är maten färdig, och jag kommer med bilder senare :)

Måndag 11 januari 2011

Hejsan!
Sitter i soffan och slappar lite, har precis kollat på CSI och efter jag skrivit färdigt ska jag gå in och duscha jätte snabbt för jag hade tränat innan jag jobbade, luktade säkert mysigt under de 3 timmar jag var med barnen, mums! Sen går jag direkt och lägger mig i sängen och sover, jag är skit trött och har en lång skoldag imorgon.

Jag och Vicky var även och fixade ett nytt jobb idag som barnpassare på ett nytt gym i Helsingborg. Just nu jobbar vi varannan onsdag men jag hoppas att vi kan få var en dag efter sommaren för det var bra betalt och jätte fint. Vi får även träna och simma gratis under hela tiden vi jobbar där, vi älskar våra liv! :)

Inspiration

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

My life plan 2011

Image and video hosting by TinyPic

Siesta! 2011 here i come! :)

Har 900 kr sparat så i slutet av denna månaden klirrar jag min biljett till Siesta :D Kuligt!


Idag; Crow skull

Nu ska jag gå iväg till skolan och se om min laptop är färdig, hur lång tid ska det ta att laga en dator kan man då undra haha. Efter min ända lektion idag så åker jag och Vicky och kollar på ett nytt jobb sen drar jag och tränar.
Hörs i eftermiddag någon gång! :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

If shoes could kill

Image and video hosting by TinyPic

Jeffrey Campell is the man!

Edit; oh damn. hur mycket kostar de?
De kostar runt 2000 men går inte att få tag på i Sverige

Mellandagsrean; del 5

Näst sista delen av mellandagsrean, jag har en t-shirt kvar som jag ska visa nu i veckan haha!

Denna är köpt på Weekday som ni kan se på lappen
Image and video hosting by TinyPic

MASTER OF PUPPETS

Hade på mig detta på nyår med mina lårhöga kilklackar, ni skulle sett mig och Vicky kämpa hela vägen till festen med våra höga klackar på. Det var halt och gropar hela vägen och vi snubblade runt som Bambi på hal is.

Köpte denna tröjan på mellandagsrean :) Dock var den inte på rea haha och kostade 300 kr
Image and video hosting by TinyPic

Musik året 2010

Denna har ni inte glömt va? Det var ett bra tag sen..


Cooookkkies!

Godmorgon! Idag äter jag kakor till frukost haha vi har skit många för min mamma har börjat del jobba på ett litet fik under några månader och får ta med kakor hem! Dock så är nästan alla slut för fetto Vicky och fetto Hanna åt upp hälften igår kväll haha, i och med att det är söndag ska jag bara slappa och ikväll ska jag hem till pappa! :)

Image and video hosting by TinyPic

My new shoes

Image and video hosting by TinyPic

Jag skulle egentligen gjort ett längre bild spel med sidan krashade så får testa igen imorgon! :) Godnatt

edit; Det långa bildspelet är uppe ;)

Lördagen den 8 januari

Godmorgon! ... ja jag har precis vaknat! Kim ligger fortfarande och sover så jag satt mig vid datorn lite innan jag går och väcker honom. Ska ta tåget tillbaka till helsingborg vid halv sex och sen ska jag träffa Vicky och Hanna ikväll. Jag vet inte vad vi ska göra förutom att vara hemma hos mig, jag ska i alla fall köpa godis haha!

I och med att jag ska vara med dom ikväll så blir det inte mer uppdatering under kvällen antar jag. Lägger ut bilder på mina nya skor innan jag går och lägger mig i alla fall ;) Ha en trevlig kväll :D

Nelly.com Vs Jessica Simpson

Det är sorgligt uppenbart hur mycket Nelly har tagit från Jessica Simpsons designerskor och använt till sina nya designade skor som är riktiga storsäljare! Själv klickade jag hem de svarta sandaletterna från Nelly. Jag är helt förälskad i och med att jag velat ha Jefferey Campells liknande skor as länge. Jessica Simpsons är dock dom snyggaste utav alla 3 men tyvärr har jag inte så mycket pengar trots att det skulle vara trevligt att ha :(

Jessica Simpson Image and video hosting by TinyPic

Nelly shoes
Image and video hosting by TinyPic

Last night;

Var på fest hemma hos Nathalie igår kväll och festade lite, jag kom hem klockan 7 imorse så nu ligger jag och Kim och slappar i min säng, om någon timme åker jag hem till Kim och stannar i Malmö ikväll :)

Image and video hosting by TinyPic width=800
  Image and video hosting by TinyPic width=800
 Image and video hosting by TinyPic width=800 Image and video hosting by TinyPic width=800 Image and video hosting by TinyPic width=800 Image and video hosting by TinyPic width=800

"My looks 2011"

Nu har jag postat det första inlägget i kategorin "my looks 2011" 

Edit; Btw emelie din mamma ska få tillbaka sitt läppstift !!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

No I don't think so...

Mammas bruna löshår makes a difference....   inte min stil!

Image and video hosting by TinyPic

Vad tycker ni om röda naglar?

Ska nog måla mina röda nu, trots att jag knappt har några naglar för jag biter av dom.

Jag har börjat uppdatera min tumblr nu också som jag glömde bort att jag hade så gå in på ilivemylifeblack.tumblr.com
Image and video hosting by TinyPic

I'm not a slave to a god that doesn't exist, but I'm not a slave to a world that doesn't give a shit!

Marilyn Manson fyller 42 år idag!
Grattis min hjälte, eller snarare gud. Han är en så otroligt stor inspiration och han är väl antagligen en utav de personerna jag ser upp till mest. Inte bara är han helt otroligt grym utan även en så originell personlighet så jag kan inte hjälpa att älska honom. Han har skrivit några utav de mest genialiska låt texterna som många gånger hjälpt mig genom deprimerade stunder och även gjort mig starkare och rebellisk och även ibland lite arg. Enligt mig har han satt stora spår i rockmusiken och jag skulle även vilja kalla honom en legend. ♥

Image and video hosting by TinyPic

"Forbidden in heaven and useless in hell"  - Marilyn Manson

"How the fuck are we supposed to know if we're in love or if we're in pain" - Marilyn Manson

"I'm well aware I'm a Danger to my self. Are you aware I'm a danger to others?
There's a crack in my soul you thought was a smile" - Marilyn Manson

Tradera Tradera Tradera Tradera......

Jag hittade en baseball tröja jag velat ha i evigheter från Carling på Tradera! Jag köpte även ett par lösögonfransar eftersom de andra jag fick i julklapp gick sönder så fort man rörde dom :( Tradera ♥

Jag köpte även ett par skor från Nelly som varit slut fram till för någon dag sen och jag tog det sista paret som var precis i min storlek *ont skratt* Man kan väl helt enkelt säga att de är mina dröm skor men det säger jag om varje nytt par jag köper, men dessa är verkligen en dröm till foten!!!

Image and video hosting by TinyPic

Har du skrivit ut bilderna som är på Craig (escape the fate) till höger, eller hur har du fått tag i dem annars? :)

Svar: Nej jag har inte skrivit ut dom, jag har samlat på mig rätt många faktiskt och jag har helt enkelt fått dom genom att köpa tidningar. Alla tidningar är köpta på Pressbyrån, och för någon vecka sedan köpte jag 2 nya där Escape the fate var med och jag har för mig att dom fortfarande finns kvar i butiken. Tidningarna heter Metal Hammer (bullet for my valentines sångare Matt är på framsidan) och Rocksound (med Bmth på framsidan) :)

Andra tidningar jag rekommenderar är Rock on, Kerrang och Close-up ;)


2 Escape the Fate tröjor jag äger är snart till salu på tradera!
Image and video hosting by TinyPic

BALMAIN - 3619 SEK

Image and video hosting by TinyPic

Jag hatar designers med över snygga kläder man skulle döda för att få,de är så jävla dyra :(

Edit; Svar på en kommentar

Men äsch, att göra en egen personlig kopia av det där linnet kan inte vara särskilt svårt. i know ya got the potential, gurl (;
Haha rätt sjukt att jag suttit hela dagen och funderat på om jag skulle göra det, men det bruna som ska föreställa "brännskador" blir nog det svåra, haha man kanske hade kunnat bränna den med en tändare men tänk så brinner den upp och om man bajsar på den så lär det lukta illa :(

Vaddå långt hår?

Finns det något snyggare än bruna sotade ögon och röda läppar? Nej knappt!

Image and video hosting by TinyPic

Svar på 3 frågor!

Kan du göra en video på hur du sminkar dig?
Visst, jag gör inget speciellt komplicerat men ska fixa en när jag blivit frisk :)

Åhh vart kommer de bruna shortsen med vit päls från?
Det är inte päls utan ull imitation. De kommer från modekungeb

Omggggg, skoorgasm på de högst upp till vänster!!! nom nom nom
vart kan man hitta dem, hur mycket kostar dem?
tack för en bra blogg!
De kostar 1600 - 1700 och finns på tex Nelly


Jag är fortfarande sjuk förresten och bloggen har blivit rätt lidande utav det, har inte så mycket roligt att skriva om i och med att jag bara ligger i soffan och gör absolut ingenting. Ska nog lägga ut bilder på det sista jag köpte från mellandagsrean men system kameran är hos pappa och digital kameran har slut på batteri, och guess what? Laddaren är också hemma hos pappa :) Får se om mobil bilderna blir tillräckligt bra så hörs vi sen! ;)


Måndag 3 januari 2011

Ligger och tar det lugnt i soffan med mammas laptop, har precis proppat i mig ännu en pigelin och en hel läkerol ask. Trots att jag har ätit så mycket jag bara kan idag idag så är jag fortfarande svag och min mage är skit smal och fortsätter skika efter mat, men jag kan inte äta mer för då riskerar jag att ligga på toalett golvet ikväll igen. Har i alla fall haft en lugn dag idag för Vicky jobbade för mig innan för mig magsjuka hälsade på lite snabbt igen tihi, så jag tänkte att det bästa var att stanna hemma imorgon också :)

Tänkte hoppa in i duschen nu och tvätta mitt hår för det är helt tovigt och äckligt, sen ska jag nog gå in och lägga mig i sängen och kolla på någon mysig film. Hörs imorgon!

Detta SKA jag köpa under 2011! :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic width=

Fräsh morgon bild!

Sitter ju nu och proppar i mig massa mat, har inte ätit på 3 degar på grund utav att jag varit så dålig och inte gick behålla någon mat. Pigelin är det bästa som finns när man är sjuk :) Jag ska lägga mig och vila lite till så jag orkar åka iväg till jobbet vid 5.

Image and video hosting by TinyPic

Jag på nyår :)

Som ni kan se har jag satt i löshåret, finns inget bättre än långt tjockt hår haha!

Image and video hosting by TinyPic

Jag har inga så mycket fler bilder från igår men lägger upp lite fler ikväll eller imorgon :D

Sammanfattning 2010; november & december

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Nu har jag äntligen lagt ut november och december från 2010. Men nu är det ett nytt år! Och jag ska försöka göra det så bra som möjligt. :) mår faktiskt lite bättre idag, har dock fortfarande problem med att äta. Tänkte svara på 2 frågor jag fick för någon dag sedan!

Din medusa piercing är jätte snygg!! gjorde det ont att ta den ?
Haha ja du det gjorde ont som fan :) men värt det!

Vad använder du för ögonskugga?
Det är svårt att svara på för jag använder väldigt många olika från min palett, du kan hitta liknande på eleven.se
eller på tradera.se :)

Sämsta nyår ever!

Jag välkommnar 2011 med vinterkräksjukan... Drog hem från festen redan vid 10 för jag mådde så extremt dåligt, trodde först att det var för alla rökte och jag är allergisk mot tobak men tydligen inte. Direkt när jag kom hem kastade jag mig över toaletten och spenderade hela mitt natt inne på badrummet. Det var nog det sjukaste någonsin, jag har aldrig mått så dåligt.

Jag frös otroligt mycket så jag satt och bölade i duschen med skit varmt vatten på och med min spy hink i handen. Var tvungen att dricka varmt vatten om och om igen så jag skulle spy upp något annat än galla. Efter ett tag försökte jag ta mig ur duschen men jag svimmade på badrums golvet och la där hela natten. Ungefär vid halv 5 vaknade jag igen och krälade mig in på rummet och däckade i sängen.

Idag mår jag lite bättre i magen i alla fall men jag har skit ont i hela kroppen, känns som ett gigantiskt blåmärke. Så jag har spenderat hela dagen i sängen. Tänkte sätta på tv:n inne på rummet nu och försöka somna om och så hoppas jag på att jag vaknar och mår bättre imorgon bitti. Tänkte svara på några fråger jag fått och även visa de få bilderna jag har från igår. :) Hoppas ni hade en bättre kväll än mig, natti! ♥