morgonfrillan ;)

Såhär vaknade jag imorse (utan att överdriva) och ja visst det är skiiiit snyggt! Nu har jag i alla fall fixat klart mig och ska dra iväg till Lund antar jag och fira Valborg. Hinner inte skriva något mer nu, så puss på er och hoppas ni får en otroligt najs dag ;)


So please forgive me for when I sing this song






Idag; liiiiten bildbomb tihi










FUCK MY LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vaknar klockan 8 och sminkar mig, fixar håret och går in och duschar (Fråga mig inte varför jag gör det efter jag fixat mig jag var väl lite väck) och sen så kommer jag ur duschen och kollar på klockan, inbillar mig att den är 09.32 istället för 08.32 och så slänger jag på mig kläderna och springer till bussen. Kommer till skolan och tror jag är 20 minuter försenad och kutar in i sånglektions rummet och bara "FÖRLÅT FÖR JAG ÄR SEN MEN JAG ÄR HÄR NU" och hon bara kollar på mig och säger att jag är i skolan en timme för tidigt. Så ja klockan var 09.10 istället för 10.10 som jag då trodde att den var. FML FML FML FML FML FML!!!!!!!!!


edit; fan vad du blandar tider, när fan vaknade du o när var du i skolan? hahah
Ja det står ju i texten, jag vaknade klockan 8 och var i skolan 09.10 men jag själv trodde att klockan var 10.10 när jag kom till skolan :)

Svar på en fråga!

jag hittar inte url koden o det på youtube. du gör ju uppenbarligen det. vart sitter den nu för tiden? förut satt den ju till höger om låten man spelade , men hittar den inte nu :(


I WANT!

Problemet är ju då dock att jag är skit blek (ser ut som värsta vampyren) så kommer se förjävligt ut. SOLA SOLA SOLA!





Kommer från Emmaclothing

I know that we're takin' chances, you told me life was a risk




From yesterday;

Photobucket

Photobucket

--

Photobucket

Photobucket

Me and my guitar ♥

Tja! Tänkte bara berätta att jag hade planer på att plugga och sova när jag kom hem från skolan men det slutade självklart med att jag gör något jag absolut inte ska göra. Så just nu fastnade jag vid gitarren och spelar Justin Nozuka! Fast lite irriterande är det dock att man inte klarar det lika underbart som honom, bajs! Aja hörs ;)

Image and video hosting by TinyPic

Oldie!!!

HAHA denna låten kom fram på min spotify imorse och nu lyssnar jag på repeat. Fan vad man får gammla fina minnen tillbaka av viss musik. Billy Talent är lätt ett utav mina favorit band när jag var ett litet "emo" (inget illa menat) och fan vad man saknar den tiden ibland ;)



Kvaliteten på videon suuuger, men den officiella gick inte att bädda in buhuhu!

They got nothing on you

Har faktiskt inget mer att skriva för dagen och inga fler bilder. Och nu är jag så jävla trött så jag tänkte gå och nanna. Så vi hörs imorgon :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

IDag;

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Top - selfmade, Shorts - Levis, Skor - din sko,

drar till mamma!!

Fyfan vad skönt det är med vår och sol, måste jag bara få påpeka!

aGV61H on Make A Gif, Animated Gifs

Infect me with your love and Fill me with your poison

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

I wanna be a billionare

TJA! Sitter ute i min trädgård och steker i solen, sitter och lyssnar på denna låten. Bruno Mars är så jäääävla grym. Fan vad irriterad jag blev innan när jag insåg att min lön inte skulle komma idag i och med att det är en röd dag och att jag måste vänta tills imorgon för att beställa mina kläder buhu! Nu ska jag steka vidare och plugga lite, hörs sen!


Svar på frågor!

HUR LADDAR JAG NER DEN?!
Angångde min cover
Svar: Hahah det går tyvärr inte att ladda ner den, men planerar att lägga upp denna på youtube så snart jag spelat in en ny cover och då kan ni ju alltid dra ner den med youtube downloader/converter.

Du verkar så duktig & kreativ på det där med att styla kläderna! :) Bli designer? (y) Haha :dd
Svar: Jo jag älskar verkligen att fixa till mina kläder och så, så att de ska bli lite unika. Deta är jätte skit kul hur en jätte liten sak kan ändra så mycket. Och ja det skulle vara skit kul att börja designa kläder och jag har faktiskt fått tag i en symaskin, ska bara lära mig att sy och så också :)

åh, skitsnygga! Vad fick du ge för dom?

MEN ÅH! Vad snygga shorts! Vart haru köpt? :D Har letat efter ett par höga shorts aslänge nu!
2 frågor om mina levis shorts
Svar: Jag betalade ca 300 kr för dom på Tradera, så det var då svaret på båda frågorna. Så om ni vill ha ett par fina levis shorts gå in på tradera eller kolla. Annars har ju bikbok antar jag, och även second hand butiker!

Tack för alla fina kommentarer jag får btw ♥
Natti!

Harry Potter & skyline

Jag stack och hyrde film! Ska sätta mig och kolla på Harry Potter nu (loooooove it) för den filmen är så jävla bra. Lätt den bästa Harry Potter filmen efter 1an då såklart. Sen tänkte jag att i och med att jag är ledig från både jobb och skola imorgon och har en hel pluggdag framför mig så kan jag underhålla mig med Skyline. Velat se den skit länge men väntade till den gick att hyra på blueray just för att få alla najs effekter ;)

Image and video hosting by TinyPic

Party and party and YAAAAAY!

Jätte fin gruppbild sen fredags när jag var på party ;) Fyfan vilken sjuk kväll det var. Vaknade med 4 sår, kanske inte så jätte stora och brutala men såret på knäet sveeeeed! Hittar ni lilla mig :D Coolast av dom alla såklart hahah

Image and video hosting by TinyPic

påskharen har hälsat på!

FAAAAIIIIL!!! skulle postat detta igår innan jag drog, men det kom tydligen aldrig ut? anyways!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Glad påsk!!!

Heeejsan, sitter i soffan och degar tihi ska lägga mig och sova igen nu tänkte jag mig faktiskt. Tiden går ju snabbare då och jag sitter och väntar på mitt påskägg ;) Var hemma hos Emelie igår och festade liteee, det var en sjuk kväll alltså!! Och jag lyckades inte få några bilder för min digitalkamera hade inga batteri buhu :( hörs senare!

Totte

Tycker att jag är lite gullig med mina fina rosa totte och blonda korta hår tihihthithit!

Image and video hosting by TinyPic

Jag undrar vem som svek vem först

Image and video hosting by TinyPic

BEROOOONDE!!!!!!!!

HEEEEJSAN! Sitter och äter kakor, så jävla godaaa lovar!! Och så lyssnar jag på fete hög Darin musik i vardagsrummet, sounds like a good day. Jag pluggade aldrig insåg jag precis :o det får bli i helgen istället!

Image and video hosting by TinyPic

My love


She's on fire

Klippte om en t-shirt och gjorde fransar på den, hur lätt som helst om man bara vill pimpa till något ;) Och efter många om och men pressade jag på mig mina levis shorts!!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Crawl

Insåg när jag vaknade hur jobbig min dag kommer bli, så vägrade nästan gå upp. Men sen blir man pissig och då måste man gå på toa och sen är det kört typ. Idag måste jag plugga, PLUGGA! Jag kommer säker inte göra det men måste fan på något sätt tvinga mig själv i och med att jag totalt saknar betygsgrund i engelska A. Så nu kör vi!

Edit; jag ska bajsa dig i ansiktet för jag vet itne vad jag ska ha på mig imorgon!
Svar: HAHAHAh bra där vicky!!! jag vet inte heller :( skulle ju ha mina levis shorts med dom går ju fan knappt och knäppa för jag är så jääääävla fet och tänk när jag sätter mig ner så kommer allt bara välla ut över kanten! :(

Image and video hosting by TinyPic

Kom och tänka på att ni måste tro jag ser helt fucked up ut i och med att jag redigerar mina bilder som jag gör. Trots att det ända jag ändrar är ljus osv och absolut inte gör några ändringar i mitt ansikte. Men fick för mig att lägga ut några oredigerade bilder just för sakens skull, så det kommer senare idag ;)

Levis 501

Mina älskade shorts har kommit! HA-haaaa säger jag bara, kunde fan knappt knäppa knapparna för storlekarna i levis är så otroligt små, så då vet man det till nästa gång :)!!! Bantning nästa ;D

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Levis shorts, Skor Jeffrey Campbell och HM, Tub top gjort själv, solisar HM

Onsdagen den 20 april 2011

Lägger upp en bild lite snabbt och så, för nu drar jag till jobbet i 4 timmar : ( FUN FUN FUN FUN!!!

Image and video hosting by TinyPic

Jessie J - Do it like a dude cover

Ja det är då låten jag körde på min idol audition. Jag gjorde bara en inspelning för jag orkade inte spela in fler helt enkelt. Det hade kunnat vara mer perfekt men är man lat så är man tyvärr. Hope ya like it anywaaays!


Påsklov

Godmorgon, påsklov och sånt nu! Sitter och chillar på min säng idag haha! Ska dra och hämta cola och sätta på true blood. Peppar ju tills nästa säsong kommer ut i sommar så måste se om från början vet ni ;) Och i och med att jag ser väldigt skabbig och förstörd ut så får det bli en bild ifrån lördags tror jag? Skitsamma vi hörs senare :)

Image and video hosting by TinyPic
älskar grisen på golvet!!!

Better late then never

Detta var typ i fredags tror jag, men bättre att jag lägger ut det än att skita i det haha. Mina svarta shorts är nya btw och dom är från HM! Får väl ta bättre bilder sen eller något ?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

OH SHIT OH SHIT OH SHIT!

GUUUUD vad sämst uppdatering :) förlåt förlåt förlåt. Dock så har jag lite på laget som jag ska lägga upp så fort jag slutat jobba och kommit hem till pappa. Sen får jag försöka hålla bloggen igång så bra som möjligt trots att det är lov och jag kommer fara iväg på en massa äventyr under dagarna. Måste dock plugga rätt mycket också, bajs :(

Gammal bild som är finfin!
Image and video hosting by TinyPic

I (L) Kanye West


Angånde idol..

...så gick jag inte vidare! Men det förvånar mig faktiskt inte alls för att vara ärlig, jag var inte tillräcklig förberedd och nej jag sjunger inte tillräckligt bra för att vara med i sveriges största musiktävling. Och för att vara helt ärlig så ville jag fan inte äns gå vidare efter att jag insåg att hela jävla "idol" bara handlar om TV! Endast TV!!! Alla jävla glada människor som står och spelar och hoppar och är lyckliga på tv det finns fan inte i verkligheten, dom står och tvingar alla att hoppa till töntig jävla musik så dom kan filma det, och så tar dom ungefär 3-4 tagningar på det. Och när programledaren skulle filmas från ett fönster samtidigt som hela kön skulle skrika var dom tvunga att ta ungefär över 5 tagningar för att det skulle bli bra. Nej fyfan så töntigt det var, jag blev jätte shockad. Något jag typ velat göra i flera år var fan inte äns som jag hade tänkt mig. Skulle tänka mig att söka något annat år eller dra till nästa audition men jag vill fan inte längre, töntigt skit! Jag går hellre kvar i skolan och pluggar färdigt och lever livet! Puss!

edit; vad sa dom till dig? dom som ska verka så hårda i tv lixom :)
Svar: Kan ju börja med att klargöra att det inte äns var den riktiga juryn som satt där. Utan det var 6 olika jury grupper med 2 stycken i varje rum. Och varje rum hade över 200 stycken var att sitta och kolla igenom antar jag. Så det är så löjligt tycker jag, för om du går vidare känns mer beronde på när på dagen du kommer (om dom är uttråkade eller inte) och vilken jury grupp du kommer in till (alla har ju olika smak) och jag kom jävligt sent på dagen och kom in till ett par jävla bitter fittor. Men men det ända dom sa var "jätte bra audition men det räcker inte för att gå vidare till juryn" och det var skit skumt för killen i juryn verkade gilla det men bruden nekade direkt utan att äns diskutera med den andra. Men så går det i alla fall till ;)

HEEERE I COME!

Image and video hosting by TinyPic
jag blir borta hela dagen btw : o önska mig lycka till så hörs vi ikväll ;D

my lipgloss is poppin!

Image and video hosting by TinyPic

Ibland är folk för töntiga helt ärligt...

Har du verkligen waist 30? eller vill du ha de oversize?
Sv: Ja jag har storlek 30 och det är fan precis att jag kan knäppa knappen så seriöst är läget tyvärr :D Och nej jag är inte fet, och ja jag ser fetare ut på bilder än i verkligheten! Så nej det är inte bara så att jag ser smal ut. Så tyvärr är det så att människor kan vara smala men ändå ha storlek 30 i midjan? Ett mysterium vettu :D eller så kallas det kurvor ;)

Nudel!

Sitter och kränger i mig nudlar, har skit ont i huvudet så orkar inte spela gitarr eller sjunga. Och något jävligt skumt har hänt med min höft/röv för det gör ont när jag går, så det ser ut som om jag bajsat på mig eller tagit den i 2an osv... Ska orka resa mig upp snart och gå och duscha, (gotta get fresh...) men just i denna stund ringer mamma och frågar om jag vill ha Burger King. Jag är fett mätt men lite onyttig mat kan man alltid klämma ner ;)

Image and video hosting by TinyPic

Learn to sing along

Edit; tröjan vara köpt vart?!?!??!?!?
Svar: Det är mammas skit gammla tröja så finns inte att få tag på längre, HAAA-HAAAA!!! ;DDDDD

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

I think I thought I saw you try

Jag missade min buss precis, yay! så går det när man inte orkar snabba sig det minsta på morgonen. Nu sitter jag och äter mackor och lyssnar på R.E.M i väntan på att nästa buss ska gå! Vi hörs senare ;)

Edit; Du borde klippa till ditt hår för detdär va då Inge vidare snyggt no offends men det ser missklippt ut
Sv: Haha jodu det är just för att det är missklippt :) Och anledning till varför det är "missklippt" på ena sidan är för att jag egentligen har en sidecut där och det övre lagret är en del utav luggen och resten är löshår :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


puss på tradera!

Ett par Levis 501:or blev precis mina för 260 spänn + porto ;D sweet!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

raaaaaaaaaaaageeeee!!!!

Det här är typ jag just nu, håller på att slå isönder datorn eller sparka in väggen eller något hahah! Jag har gått och väntat på att få min lön från ett utav mina jobb nu i 3 veckor då dom glömde ge mig lönen den 25e och nu när jag väl fick lönen så får jag 1000 kr mindre än vad jag skulle få! Alltså jag har fan inte suttit och slavat för ingenting :(

Image and video hosting by TinyPic

bring me the horizon

Image and video hosting by TinyPic

Say what you need to say

Jätte irriterande att blixten på systemkameran inte fungerar efter den lilla insidenten då jag spillde vodka i hela väskan och det fukt skadade blixten lite tihhi! Men jag har sagt till pappa och hoppas vi kan fixa det så snabbt som möjligt. För man får ju knappt några bra bilder när blixten inte funkar tyvärr :(

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

så jävla rätt!! Fyfan vad glad jag blir nu!

Image and video hosting by TinyPic

black and gray


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

May the force be with you

Jätte stilig bild jag ritat tycker ni inte?

Image and video hosting by TinyPic

Day 12 Post a self-portrait

Gud jag har ju glömt bort denna grejjen helt totalt, dock så har jag ju inga självporträtt jag gjort själv men sen finns det andr som har målat av mig rätt många gånger. Och jag har ju publicerat inlägg där jag har visat dom bilderna. Och ni kan se bilderna här!

Rosa

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Idag;

Så jävla mysigt väder det var ute idag, varmt och vårigt ;) Så jag drog på mig jeans jackan och tunna leggins utan att frysa. Mums! Och det var någon som undrade var min tröja från mitt senaste "my looks" inlägg och den kommer från weekday ;)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

DETTA ÄR BLAND DET VÄRSTA JAG SÄTT!



fast det där är ju bara för att driva med folk, Funny or Die är en hemsida med massa komedi/skämt-videos :D ifall du inte visste det, annars; sorry for pointing out the obvious.
Svar: jo det vet jag ^^  men dock så skulle det varit jävligt epic om hon menat allvar!

MR. COOL

Goddag! Sitter i soffan och är helt slut haha, orkar inte äns resa mig upp för jag är så jävla trött. Har haft en skit bra helg, tackar alla för deeet! Och idag ska jag, nathalie och mammsen ut och äta och fira mammas födelsedag lite såhär i efterskott haha! Vi hörs senare och tills dess så bjuder jag på denna bilden ;)

Image and video hosting by TinyPic

Skit bilder!!!!

HEEEEJ!!! Shit vad dålig jag är på att uppdatera här nu i helgen, men åh jag har så mycket annat roligt för mig tyvärr. Nu ska jag dra iväg till bio och ikväll ska jag feeesta! Så vi hörs imorgon ;)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Iron Maiden


ÅÅÅÅÅH !!!!!!!!!

Image and video hosting by TinyPic

HUrricane

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Torsdagen den 7 april 2011

YEEEEEEY! Imorgon är det fredag, och vilken låt kommer jag gå runt och sjunga på hela dagen då? Jooo om ni inte redan listat ut det så får ni veta det imorgon garanterat! Jag är helt jävla slut körd och sitter och lyssnar på Justin Bieber tihhi (ja helt seriöst jag älskar honom) jag har nämligen varit på Indoor walkning, wooho jag lyckades träna! Men fyfan vad det det var jobbigt jag höll på att dö! Brb duschen ;)

Image and video hosting by TinyPic

Butterfly

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Smygtitt;

Hann inte ta bättre bilder än såhär än så länge för nu ska jag skynda mig till bussen! Hörs efter skolan ;)

Image and video hosting by TinyPic

Blö....

Godkväll, har precis ätit kebab pizza och kollat lite på tv osv.. Så gick jag in på mitt rum och såg hur jävla stökigt jag har det! Värst av allt så såg det till och med värre ut i morse och man ser inte äns alla kvarblivna mackorna som ligger över allt i rummet hahaha! Jag skulle ha städat detta i söndags och sen har jag skjutit upp det ända fram tills nu. Ska få tummarna ur röven och städa, hur hemskt det än är!

Image and video hosting by TinyPic

Heart-shaped box

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

PALLAR NI TRYCKET? ;)))

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Blubb blubb

Ja visst är jag söt? HAHA ligger i sängen helt jävla död, fyfan vad denna dagen bara har varit jobbig. Typ lidit med vart enda fotsteg jag tagit hahah, längtade bara hem så jag kunde sova! Men ja nu har jag sovit färdigt så ska gå och sätta mig vid TV:n, måste typ göra lite läxa också. Usch och fy! Vi hörs sen :D

Image and video hosting by TinyPic

Heaven can wait, we are only watching the skys

Image and video hosting by TinyPic

BÄSTA REKLAMEN EVER!!


Virkad klänning

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Denna är några år gammal, så går tyvärr inte att få tag på längre! Men den är skit fin!!

wipe those tears from your cheeks, It don't make no difference now

Här kommer 2 bilder jag inte lagt upp tidigare, varför vet jag faktiskt inte! Lägger ut lite fler bilder som inte kommit upp här än, nu drar jag och jobbar hört efter 8;)

Btw; Jag har upptäck att min blogg ser lite skumt ut i internet explorer? Menyn hamnar alltså längst ner på sidan. Men jag väljer att inte göra något åt det för jag vill inte ändra brädden på min inläggssida för då kan jag inte lägga ut så pass stora bilder jag gör nu, så om ni stör er på det så funkar bloggen bra i mozilla!

edit;
Jag använder mig av Mozilla men menyn är ändå knas, bara så du vet!
Svar: Jo men då beror det på hur bred din datorskärm är antar jag! och vilket format du har osv.. för min laptop och dator klarar min blogg med mozilla men inte hemma hos mamma och där är det skärmen som strular!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Day 11 Share your favorite recipe

Haha recept och recept känner jag nu, men vafan. Det bästa just nu är ändå att värma rågkaka i mickron och sen bre med smör så det smälter ;D hahah tar slut på typ 3 skitstora paket mackor på en vecka! Lite beronde kan jag väl påstå!

Image and video hosting by TinyPic

Om ni inte testat så ska ni testa!

Söndagen den 3 april 2011

Skitseg uppdatering i helgen, sry!! Men jag har haft det bra trots att jag var lite körd sen i fredags och varit lite halvt väck under hela helgen känns det som. Nu har jag packat klart och ska dra hem till pappa. Då ska jag visa en skiiiiiiit snygg virkad tröja jag snodde åt mig från mammas garderob innan ;)

Image and video hosting by TinyPic
Osminkad bild lol, förutom mina ögonbryn då tihi!

Onsdag, Torsdag, fredag och lördag!!!

Haha jag har helt glömt bort att lägga ut detta i veckan, så here it goes...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Jag älskar denna låten! Början är skit mysig och diddys rap passar inte alls in där i början man tänker bara "wth nu förstör han allt" men jag vet inte jag älskar den ändå, sån typisk mysig rapp låt!


FREEESH FREEESH FREEESH ;)

Hej det är lördag och klockan är typ 20 över 8 och jag sitter pigg och vaken i soffan och lyssnar på EMINEM på MTV! Måste bara säga "HAAA-HAAAA" till alla som bara har analog tv och inte kan se mtv längre ;) Jaja jag är i alla fall lite väck känner jag, åkte båt fram och tillbaka till danmark igår i typ 4 timmar hahah, drack lite och så meeen jag lyckades sova i alla fall typ 3 timmar, så då kör vi på det! Ha en bra dag ;)

Image and video hosting by TinyPic

I'll swallow up all of you, like a big bottle of big, big pills

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic